За фестивала

за поредна година нашата полу – перманентна автономна зона ще се появи в близост да Аладжа Манастир град Варна в местността “Ковшак Чешма” където бяхме при последното парти от нашата поредица от партита стартирани около скалният манастир още през 2007 година. Музиката която предлагаме е широк спектър от електроника както и реге, дъб и джангъл.

За вашето добро настроение сме се погрижили да поканим както и чуждестранни артисти така и местни пионери, тентите ще са три, като двете ще се редуват за да можем напълно да се радваме на всички стилове предложени нам. Третата тента е единствената която ще работи през цялото време с лекции, кино, литература, беседи и работилници. За най малките и малко по големите от най малките сме предвидили и циркови забавления и уроци.

малко по малко с времето ще обявяваме и гоститие и локалната подкрепа затова следете ивентът, също моля поголеднете правилата на вече разпространявашите се флаери из нета.

НА НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ПРОСТЕНО нарушаване екзесционалните права на природата, в това право влиза и растенето на един клон в дадена посока.

Партито е безплатно! Носете си пиене и ядене(има една лисица, но краде швейцарски ножчета и събаря палатки, аз лично не бих се замесил с нея… а ако искате да ни подпомогнете малко няма да се разърдим на туби с бензин.
ЩЕ СЕ ВИДИМ ТАМ